18.12.10

στρουμπουλό αγγελάκι

Κι επειδή και φέτος δεν κατάφερα να κάνω δίαιτα και να χάσω κανένα κιλό, αποφάσισα οι νεραϊδούλες μου, τα αγγελάκια μου, να μην πω κι όλοι οι αγιοβασιλάκηδές μου να είναι όλα στρουμπουλά για φέτος.

8 comments:

  1. Με το δεξί!
    Καλημέρα Ντίνα και καλώς μας ήρθες στην blogογειτονιά! Φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα και μπράβο σου με τρία παιδάκια που τα προλαβαίνεις! Σίγουρα οι χειροποίητες δημιουργίες θέλουν πολύ χρόνο και σε πιστεύω ότι ξενυχτάς! Το ίδιο κι εδώ! Έβαλα τα γέλια με τα παχουλά αγγελάκια σου! Πολύ έξυπνο και χιουμοριστικό! Έτσι έτσι, αφού δεν μπορούμε να χάσουμε εμείς τα παραπάνω κιλάκια…

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ καλή μου Έφη για τα υπέροχα λόγια σου και για το καλωσόρισμα. Είμαι ακόμα πολύ αρχάρια και στις κατασκευές και στα του μπλογκ. Έχεις δίκιο για το ξενύχτι, κυκλοφορώ μόνιμα με βιολετί κύκλους κάτω από τα μάτια και ολημερίς χασμουριέμαι διαρκώς. Μού αρέσει όμως πάρα πολύ να φτιάχνω και νομίζω πως μετά από τόσες ώρες εργασίας, οικιακών και μελέτης με τα παιδιά, δικαιούμαι κι εγώ λίγη απομόνωση στο εργαστήριό μου!!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Χαίρομαι πολύ που βρήκες το blog και εγώ εσένα. Μου αρέσουν όλα όσα φτιάχνεις!!!Μπράβο σου και συγχαρητήρια που βρισκεις χρόνο!!Θα τα λέμε σίγουρα- έχω μαγευτεί!!!

    ReplyDelete
  4. Ευχαριστώ Νέμεσις... Κι εγώ χαίρομαι αφάνταστα, είμαι ενθουσιασμένη!!! Σίγουρα θα τα λέμε....

    ReplyDelete
  5. Κωνσταντίνα Γεια σας,
    Χαρεί να σας υποδεχτεί στο ντεκόρ των Χριστουγέννων. Καλώς ήρθατε!
    Συγχωρήστε τα λάθη γραπτώς, δεδομένου ότι είμαι με τη χρήση του μεταφραστή για τη γλώσσα σας. Θα ήθελα πολύ να είναι σε θέση να διαβάσει το ιστολόγιό σας. Μπορείτε να το google για το μεταφραστή;
    Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα.
    Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
    Λίλα

    ReplyDelete
  6. Ξεχώρισα με πολύ ενθουσιασμό το στρουμπουλό σου αγγελάκι. Είναι πολύ όμορφο και τσαχπίνικο!
    Είθε να σου φέρει μόνο ΚΑΛΑ!!!

    ReplyDelete
  7. Κι εγώ σήμερα το είδα ,μα δεν άντεξα να μη το σχολιάσω. Είναι πανέμορφο,σκετη γλύκα!

    ReplyDelete
  8. Γεια σου Κωνσταντίνα!!!Είμαι καινούρια εδώ,χάρηκα που έπεσα πάνω στο blog σου,φτιάχνεις πολύ όμορφα πραγματα!!!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?