23.2.11

kARnEvaL

Ο Lucas από τους Gormiti και ο άγριος και πολύ κακός πειρατής των 7 θαλασσών Jack Alkis Sparrow συμμάχησαν την περασμένη Κυριακή και πολέμησαν εναντίον του φοβερού τέρατος που λέγεται ΜΑΜΑ, συχνάζει σε κουζίνες και έχει για όπλα του τεράάστιες κουτάλες και φλογοβόλες πρεσοσιδερώστρες. Ο αγώνας ήταν δύσκολος... Τελικά το ΜΑΜΑ ηττήθηκε κατά κράτος.
Κι ο πειρατής βρέθηκε για άλλη μια φορά στο κέντρο υγείας με τραύμα στο μέτωπο.... ευτυχώς επιπόλαιο.
Είναι απίστευτο... Εκεί που παίζουν και χαίρονται και γελάνε, σκοντάφτει ένας και να τα αίματα....
Τέλος πάντων, πάει πέρασε, μόνο αυτοκόλλητο του έβαλαν, αλλά θέλω να τον πλύνω...χαχαχαχα βρωμάει σαν πειρατής....Νομίζω πως αύριο θα μπορώ να τον πλύνω, πέρασαν αρκετές μέρες...

Όμως ξέχασα να συμπληρώσω πως ο Lucas Gormiti χτύπησε το μάτι του σήμερα στο σχολείο και είναι και αυτός σαν πειρατής, μια και του τό'κλεισε ο οφθαλμίατρος...

Θέλω μια ήήήρεμη μέρα χωρίς απρόοπτα στο σπίτι ή σχολείο... Is it too much to ask?   :D

19 comments:

  1. Αχ Κωνσαντίνα ειλικρινά παρόλη την στεναχώρια που τα μικρούλια χτύπησαν, η ανάρτησή σου μου έφερε μεγάλα χαμόγελα!!! Φανταστική περιγραφή και αυτό το ΜΑΜΑ τριγυρνά και κάπου εδώ........

    Φιλιαααααα

    ReplyDelete
  2. Αχ ταλαίπωρη μαμά σε νιώθω, μια ήρεμη μέρα...Τι ζητάς κι εσύ και που να το βρεις...
    Από την άλλη, έχω και τη μαμά μου που μου λέει: "τωρα να τα χαρείς, κι ας κάνουν φασαρίες.Κοίτα το δικό μου σπίτι, όλα στη θέση τους.Ας σας είχα πάλι μικρά κι ας μου το κάνατε άνω κάτω..."
    Γι' αυτό το μόνο που μένει είναι να το διασκεδάζουμε!

    ReplyDelete
  3. Αχ αυτά τα μικρά ζουζούνια τι σκανταλιάρικα που είναι? Τα ματιά μας 54 πρέπει να έχουμε!!! Αλλά όταν κοιτάς τέτοια φώτο όλα τα ξεχνάς!!

    ReplyDelete
  4. Και του χρόνου μάσκαρες και χωρίς απώλειες!!!
    Ομορφα τυπάκια τα μικρά να σου ζήσουν!
    Θα συμφωνήσω με την Νίκη:να χαίρεσαι την καθε τους στιγμή, γιατί τα χρονια φεύγουν σαν νερό και μετά...ασε...μοναξιά και βουβαμάρα.

    ReplyDelete
  5. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΡΕΜΗ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΘΕΝΟΥΝ....ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ....

    ReplyDelete
  6. Άμα μεγαλώσουν θα κοιτάς τα σημάδια τους και θα λες. Αυτό είναι από εκείνες τις απόκρηες που είχες ντυθει πειρατής......., το άλλο από τότε που....Περαστικά μόνο να είναι.

    ReplyDelete
  7. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!
    ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ..
    ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

    ReplyDelete
  8. Τώρα αν πω για πολλοστή φορά "κάποιον μου θύμισες" θα μου ξαναμιλήσεις;;;;;!!!Αγόρια ...τί να πεις!!!!Αν δε συνοδεύεται το παιχνίδι και από ένα "παράσημο" δε γίνεται!!!!Μόνο να περνάνε και να τα θυμόμαστε μετά από χρόνια και να γελάμε!!!Να τα χαίρεσαι και να περάσετε καλά αύριο!!!!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  9. Αχ,βρε Κωνσταντίνα και σήμερα το πρωί σκεφτόμουν κι έλεγα πού χάθηκε αυτό το κορίτσι?Περαστικά και στα δύο ζουζούνια...πάντως μπράβο γιατί η ανάρτηση δεν βγάζει καμιά γκρίνια ,το αντίθετο μας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίζουμε τις αναποδιές με χιούμορ όπως εσύ!!Μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω.

    ReplyDelete
  10. Περαστικά στα μικρούλια.Να έχεις μια ήρεμη Τσικνοπέμπτη!Φιλιά Κωνσταντίνα!

    ReplyDelete
  11. Τα αγόρια σου είναι μούρλια, αλλά και το ΜΑΜΑ είναι σε κατάσταση τρέλας!!! χιχιχι, το αντιμετωπίζεις όμως πολύ ψύχραιμα, τουλάχιστον εδώ...καλά κουράγια και με λιγότερες απώλειες.

    ReplyDelete
  12. Το ΜΑΜΑ πολύ ψύχραιμο το βρίσκω, μπράβο βρε Κωνσταντίνα μου!!!
    Περαστικά στα μικρούλια, γρήγορα σιδερένια να είναι!

    ReplyDelete
  13. xaxaxa!!! Poly gelasa me to arthro sou!! Einai apisteftes fatses ta mikra!!!! Sou stelno filia kai kalimeres!

    ReplyDelete
  14. Κωνσταντία,έτσι είναι τα ζουζουνάκια!Θα παίξουν,θα χτυπήσουν,μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό-ψυχραιμίαααα,θα μεγαλώσουν και θ΄αναπολείς όλες αυτές τις στιγμές.
    Γλύκα τα μικρά σου!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  15. Περαστικά σας!! Πριν να γεννήσω τη μικρή μου κόρη δεν μπορούσα να βλέπω μωρό να τρέχει....τώρα τα έχω συνηθίσει όλα. Και μένα έγει γλιτώσει τόσες φορές με κάτι επιπόλαιο, δόξα τω Θεώ....Σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες της είναι με μελανιές στα μούτρα....Το θέμα είναι ότι εσας τώρα σας έπεσαν μαζεμένα.....Η περιγραφή σου πάντως απολαυστική!

    ReplyDelete
  16. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΟΟΟ!
    ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!

    ReplyDelete
  17. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΡΕΣΑΙ!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η Ρ Ω Α Σ!!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ!

    ReplyDelete
  18. Ευχαριστώ κορίτσια.... Από τη μία είναι τέλεια, από την άλλη είναι μεγάλη κούραση. Ειδικά άμα δουλεύεις κιόλας....

    ReplyDelete
  19. Καλημέρα , πολύ όμορφες οι χειροτεχνίες σου (είδα και τις προηγούμενες αναρτήσεις σου) , πολύ μου άρεσε και το έργο με πηλό !!
    Κουράγιο με τα ζουζούνια σου κι εγώ τρία παιδιά έχω (μεγαλύτερα από τα δικά σου)(οι 16 χρονες δίδυμες κόρες μου ακόμα τσακώνονται σαν τα κοκόρια), υπομονή και κουράγιο , σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?