19.3.11

"νιαρ" με κορνίζα! :)

Ω ρε τι πάθαμε στα καλά καθούμενα.... Λοιπόν, ας τα πάρω από την αρχή. Αυτό το κάδρο με το αλουμινόχαρτο αν δεν κολληθεί κάπου επάνω ή αν δεν έχει κορνίζα, τότε είναι άσχημο γιατί φαίνονται γύρω γύρω τα αλουμινόχαρτα. Έτσι αποφάσισα να βάλω κορνίζα. Ρωτώ λοιπόν στο κορνιζάδικο, μου λέει 50€. Έτσι κατέληξα σε γαλλικό κατάστημα με δομικά υλικά και πήρα μία βέργα για καμβά 3μ. γύρω στα 16€ και είπα να το κάνω μόνη μου... Από εδώ ξεκινούν τα "ωχ Παναγία μου" χαχαχαχα... Μού φάνηκε απίστευτα  δύσκολη εργασία!

 Ενώ είχα αγοράσει  όλα τα σύνεργα για φάλτσο κόψιμο της βέργας, πριόνι, κόλλα κτλ,  κι ενώ είμαι άνθρωπος με καλή αντίληψη του μαστορέματος (αυτοαξιολόγηση είναι αυτό, ίσως να μην είμαι και πολύ αντικειμενική... χαχαχα), αυτή η δουλειά δεν ήταν για μένα.


Χαράμισα και τα τρία μέτρα της βέργας, γιατί ποτέ δεν μπορούσα να πετύχω το ακριβές μέγεθος της βέργας ή τα έκοβα ανάποδα!!! Μέρες πολλές και ώρες πολλές παιδεύτηκα. Κόλλησα, κράτησα, στερέωσα, περίμενα... Πάλι από την αρχή... Κόλλησα, κράτησα, στερέωσα, περίμενα...  ΟΥΦ!
Τέλος πάντων κάποια στιγμή κάτι κατάφερα και τέλος... δεν το ξανακάνω... χαχαχαχα

Το κερασάκι στην τούρτα αυτή ήταν που χτες έκανα μια βόλτα στο σουηδικό επιπλάδικο και είχε ωραιότατη κορνίζα για καμβά, έτοιμη σε πολύ  χαμηλότερη τιμή από την τιμή της βέργας που αγόρασα εγώ... Τέλος πάντων από τα λάθη σου μαθαίνεις.... Τώρα το κάδρο είναι έτοιμο να το κρεμάσω στο διάδρομο έξω από το δωμάτιο των δυο μικρών.... Νιαρρρρρρ
Φιλάκια προς το παρόν....

18 comments:

  1. Σ' εκδικήθηκε το γατί που θέλησες να το παγιδέψεις, κι επειδή ήξερε πως δεν θα τη γλιτώσει, είπε να σε ταλαιπωρήσει λίγο!!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  2. Σημασία έχει το αποτέλεσμα..Εξάλλου όταν κάτι μας παιδεύει στο τέλος όταν καταφέρνουμε να το νικήσουμε το άτιμο τότε είναι που αισθανόμαστε καλύτερα!!!Πάντως είναι πανέμορφο το καδράκι!!

    ReplyDelete
  3. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει !!!Είναι όλοτελα δικό σου δημιούργημα .Πάντως το τελευταίο που είπες πρέπει όντως να σου έσπασε τα νευρα...

    ReplyDelete
  4. Pitsina --> μου τα τσατάλιασε τα νεύρα!!!! Πολύ νευρίασα!!! Και είχε σχεδόν σε όλα τα μεγέθη!!!
    Κατερίνα --> Εντάξει, τέλος καλό όλα καλά...
    simonmady --> γιατί; αφού είναι όλόκληρη παρέα τα γατάκια μου....χαχαχαχα

    ReplyDelete
  5. Ταλαιπωρήθηκες λίγο, αλλά τι όμορφο το αποτέλεσμα!!!
    Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  6. Φαντάζομαι τι θα έπαθες όταν είδες τα έτοιμα!!
    Πάντως το δικό σου είναι υπέροχο!!!

    ReplyDelete
  7. αν δεν παθεις πώς θα μαθεις????
    τα ιδια εχω κανει και εγω χιχιχι

    ReplyDelete
  8. Ε βρε Κωνσταντίνα μου, αφού ξέρεις πως στο "σουηδικό επιπλάδικο" βρίσκεις τα πάντα! Πάντως το αποτέλεσμα σε δικαίωσε απόλυτα, είναι καταπληκτική δημιουργία!
    Καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete
  9. Αχ όταν κάτι δεν βγαίνει...!!!!τρέλα με πιάνει κι αρχίζω τα μπινελίκια με το μαλλί κάγκελο και το μάτι θολό!!!!!ΣΤΊΓΜΈς ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΈς ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ βλέπω άνθρωπο!!!!και κυρίως να μην με κοιτάει κανείς γιατί είμαι ικανή να ξεσπάσω πάνω του!!Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα και βέβαια ύστερα από τόσο κόπο και αγώνα να το βρω και πιο φτήνό??????ε όχι αυτό θα ήταν το αποκορύφωμα φυσικά θα με έπιανε υστερικό γέλιο καθώς έχω συχνά τέτοια σκηνικά!!!!Το χειρότερο είναι πως δεν το βάζω κάτω από ότι βλέπω ούτε κι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  10. αχ Κωσταντίνα μου καταλαβαίνω!νεύρα τσατάλια!τέλος καλό , όλα καλά!ο πίνακας υπέροχος, η κορνίζα υπέροχη, αρα όλα καλά!

    ReplyDelete
  11. ηταν πολυ καλο πριν τωρα εγινε υπεροχο!!φιλιαααα

    ReplyDelete
  12. Μα Κωνσταντίνα μου, ετσι που το πάς, και σώνει και καλά θές να περνάνε ολα απο τα χέρια σου, θα κλείσουν τα μαγαζιά...Ο σύζυγος δεν βοήθησε σήμερα???Πάντως το κατάφερες και αυτό εχει σημασία!!και εγινε και πανέμορφο!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ReplyDelete
  13. αχαχ τι τραβηξεσ σε καταλαβαινω σε ολουσ μασ εχει συμβει κατι αναλογο αλλα εγινε πολυ καλο

    ReplyDelete
  14. Ποτέ μην λες ποτέ, γιατί μπορεί να το ξανακάνεις.Κι ας βρίσκεις έτοιμα. Αυτό που βγαίνει από τα χεράκια σου, έχει άλλη χάρη.

    ReplyDelete
  15. δεν πειράζει Κωσταντίνα, η εμπειρία μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάτι άλλο καινούριο !! καλή σου μέρα :-)

    ReplyDelete
  16. Έγινε πολύ όμορφο!!
    Καλη Εβδομάδα!

    ReplyDelete
  17. Νιάρρρρ...πάμε στοίχημα ότι και άλλη φορά θα το κάνεις???Τώρα που έχεις και τα σύνεργα?Την δεύτερη φορά θα είναι ευκολότερα τα πράγματα!!Πανέμορφα τα γατάκια , όπως πάντα!Καλή εβδομάδα!!!

    ReplyDelete
  18. Χρυσάνθη και parakelsocooks έχετε δίκιο! "Τώρα που έχω και τα σύνεργα..." χαχαχαχα
    Ολυμπία μου την έχεις την εικόνα. Έτσι ακριβώς... χαχαχαχα
    Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα σχόλιά σας!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?