6.7.11

μήλο πορτοκαλί-μπλε

Το μήλο είναι για τη Μαριέλα και χρωστώ άλλα δυο (μήλα). Αυτό είναι με τεχνική ακρυλικά και λαδοπαστέλ και χρώματα πορτοκαλί και μπλε... Είμαι 5-6 μαθήματα πίσω και προχωρώ αργάάάάάάά΄.......

Στ'αλήθεια δεν κάνω τίποτα δημιουργικό αυτές τις μέρες. Όλα κάθονται στο εργαστήριο και με περιμένουν. Κάποια είναι μισοτελειωμένα αλλά και κάποια σχεδόν έτοιμα.
Εγώ πλένω πόρτες, τζάμια, μπαλκόνια. Τακτοποιώ ντουλάπες. Μαζεύω χαλιά. Κάνω δίαιτα. Μαγειρεύω. Ξανακάνω δίαιτα.
Παίζω με τον μικρούλη μου, τραγουδάμε, βλέπουμε ταινίες, κάνουμε αγκαλίτσες, μαλώνουμε, ξαναμονιάζουμε.
Κυνηγάω τον μεσαίο μου, μήπως και μου δώσει καθόλου σημασία. Εκείνος μόνο για παιχνίδι και φαγητό ενδιαφέρεται. Καθόλου για τη μανούλα. Θέλει να χτίσει ένα κάστρο ή οχυρό με ξύλα και με πέτρες και τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει. Γι'αυτόν είμαι αόρατη εως ενοχλητική... :)
Διαβάζω Διδακτική και Παιδαγωγικά μήπως και πουν να μας αξιολογήσουν στα ξαφνικά από το Δια Βίου Μάθησης, για να μας απολύσουν. Να είμαι έτοιμη... χχαχααχα Στ'αλήθεια έχω αγχωθεί. Όμως είμαι έτοιμη για όλα.
Έχω περιορίσει το χρόνο που αφιερώνω στο διαδίκτυο σίγουρα κατά 60%, γι'αυτό και δεν με βλέπετε συχνά.
Και έχω και τα μαθήματα της Μαριέλας, όπου έχω μείνει πίσω αρκετά και προχωρώ με πραγματικά βραδείς ρυθμούς.

13 comments:

  1. Πάντως το ξενυχτάμε!!!!Μ'αρέσει η ανάρτησή σου που ξεχειλίζει οικειότητα και τρυφερότητα!Πόσο πολύτιμς στιγμές περιγράφεις!!!Το μήλο σου μ'αρέσει!Φαντάζομαι ότι τα μαθήματα τα κάνεις από χόμπυ κι ενδιαφέρον οπότε είναι κρίμα να μπαίνει και το άγχος στη μέση(ελπίζω ότι δε μας διαβάζει η δασκάλα σου!:Ρ)Λυπάμαι που όλοι αγωνιούμε για το αύριο!!!Μας λείπεις αλλά κατανοούμε!Σε φιλώ!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα!!! Πολύ όμορφο το μήλο σου και πολύ ζωντανά χρώματα!! Οι οικογεννιακες στιγμές είναι πολύ ωραίες. Καλά να περνάς!! Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά!!!
    Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  3. ηρεμα βρε συφουνα ηρεμα εσυ ανεμοστροβιλος εισαι πωπω. ηρεμα πρωτον μην εχεις στο νου οτι κανεις διαιτα αλλα διατροφη παιζει ρολο πως θα το τοποθετησεις μεσα σου το ζητημα. μετα κανε τις δουλειες χαλαρα για να καις θερμιδες και οι καλλιτεχνιες να γινονται βραδυ για να ηρεμεις οκ;

    ReplyDelete
  4. Αυτοί οι ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΙ θα μας τρελάνουν!!! Μην αγχώνεσαι γιατί δε βγαίνει τίποτα έτσι. Απόλαυσε τις στιγμές με τα παιδάκια σου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ευχαριστώ για την ελίτσα. Το μηλαράκι πολύ ωραίο. Άρχισε να δημιουργείς και θα φύγει το άγχος. Πολλά φιλιά.

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Κωνσταντίνα μου! Το μηλαράκι είναι πολύ όμορφο!Επίσης μου άρεσε πολύ και το πορτραίτο του μικρού σου! Όσο για τα παιδιά δεν τα πιάνουμε πουθενά... Και τέλος σχετικά με το αγαπημένο μας υπουργείο έχω να σου πω ότι μάλλον είναι μετρημένες οι μέρες τους. Να 'ρθουν μέσα στην τάξη να κάνουν μάθημα και μετά να μας επιμορφώσουν. Άσε ν' αρχίσουμε με το καλό το Σεπτέμβρη γιατί χλωμό το βλέπω... Να περνάς πολύ όμορφα!

    ReplyDelete
  6. Να είσαι καλά! Αυτό θέλουμε. Το μήλο σου πολύ πέτυχε!

    ReplyDelete
  7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠ’ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.....ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!ΤΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

    ReplyDelete
  8. Πολύ ωραίος ο πίνακας σου και ο συνδυασμός των χρωμάτων από τους αγαπημένους μου!!! Κι εγώ δίαιτα κάνω και για να σε ενθαρρύνω έχω χάσει ήδη 15 κιλά και θέλω άλλα τόσα!!! Κι αυτό γιατί είχα ξεχάσει πόσο αγχολυτικό είναι να ασχολείσαι με τις κατασκευές και τη ζωγραφική και το έριξα στα γλυκά!!!!Δημιούργησε λοιπόν και έτσι θα δεις με άλλο μάτι το άγχος και τη στεναχώρια για το μέλλον σου που δικαίως σε απασχολούν. Πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  9. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ , ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!!
    Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!11

    ReplyDelete
  10. Κορίτσια, ευχαριστώ για όλα τα καλά σας σχόλια και το ενδιαφέρον σας! Μ’άρεσαν πάρα πολύ τα σχόλιά σας, γιατί ήταν πολύ πέρα από τα τυπικά «πολύ όμορφα» κτλ που συνηθίζουμε να γράφουμε. Τα διάβασα όλα χαμογελώντας και ευχαριστώ πάρα πολύ..

    ReplyDelete
  11. @--> Διασκέσεις, ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Χαίρομαι που είδες έτσι την ανάρτησή μου, γιατί όντως είναι πολύτιμες όλες οι στιγμές που περιγράφω. Φυσικά και δεν αγχώνομαι για τη ζωγραφική και τις κατασκευές, τις δουλειές ή τα παιδιά! Μόνο η δουλειά με αγχώνει. Τίποτα άλλο δεν με αγχώνει. Υγεία και δουλειά… Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που λες ότι σας λείπω, γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η επικοινωνία μέσα από τα μπλογκ… Φιλιά επίσης… Θα δούμε για το αύριο… Θα αναγκαστούμε να «κονταροχτυπηθούμε» το Σεπτέμβρη μεταξύ μας… Για όνομα του Θεού είναι να μην αγχώνεσαι;

    ReplyDelete
  12. @--> Μαρία ευχαριστώ για τα σχόλια… Κι εσύ να περνάς καλά!!!

    @-->love2love, ίσα ίσα που περιγράφω ήρεμες οικογενειακές στιγμές… :D
    Καλό το πλάνο σου. Λέω να το ακολουθήσω….Το βράδυ όμως βλέπω CSI. ;)

    ReplyDelete
  13. @--> Maria Villioti, ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Μ’άρεσε που λες το έργο σου με τις ελιές «ελίτσα». έ όχι δα!!!!!! Οι ελιές!! Φιλιά πολλά!!!

    @--> Christina V., έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κι εσύ να περνάς όμορφα!!!

    @--> Αναστασία. ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου.

    @--> Νάσια, πράγματι δεν υπάρχει καλύτερο!!! Κι εγώ θέλω να τα βλέπω γερά και χαρούμενα και κάνω ό,τι μπορώ προς αυτή την κατέυθυνση… Φιλιά

    @--> sophie’s art work, μπράβο μπράβο για την απώλεια βάρους!!!!! Ελπίζω να φτάσεις το στόχο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    @--> Rena, αδιαμφισβήτητα οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές με τα παιδιά μας!!! Ρουφάω τις στιγμές αυτές πολύ λαίμαργα και τις φυλώ ως πολύτιμες!!!! Φιλιά!!!!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?