29.8.11

κρεμάστρα αποθήκης


Ήταν μια σανίδα mdf που μού έδωσε μια μέρα ο άντρας μου να τη βάψω για να την κάνει κρεμάστρα στην αποθήκη. Δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελε και ξέρω ότι δεν είμαστε και της ίδιας αισθητικής, έτσι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι ικανοποιητικό. Τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω τη δική μου αισθητική και κατέληξα στα ακόλουθα βήματα:...


  • Έβαψα πρώτα τη σανίδα με μαύρο χρώμα και την άφησα να στεγνώσει. Σ'αυτή τη φάση το είδε ο άντρας μου και γελώντας είπε: "Ωραίο χρωματάκι!" :)

  • Μετά έβαψα τη σανίδα με άσπρο χρώμα και όσο ήταν ακόμα νωπό, έβγαζα με ένα βρεγμένο πανί από τις ακμές λίγο χρώμα, ώστε από κάτω να φανεί το μαύρο. Το ίδιο έκανα και γύρω από τις τρύπες για τις βίδες. Δεν το έχω ξανακάνει οπότε δεν ήξερα που και πόσο πρέπει να πάρω, αλλά Ο.Κ., έτσι κι αλλιώς για την αποθήκη ήταν. (χαχαχα)

  • Όταν ξαναστέγνωσε, έκοψα από χαρτοπετσέτα κάποια σχέδια τα οποία κόλλησα με αραιωμένη κρυσταλλιζέ κόλλα πάνω στη σανίδα. Άπλωσα γύρω μου τις χαρτοπετσέτες και μου φαίνονταν όλες τόσο απελπιστικά κοριτσίστικες.... Μέχρι που έπιασα στα χέρια μου αυτή τη σκούρη μπλε (σουηδική) χαρτοπετσέτα.

  • Όταν στέγνωσε όλο το πέρασα ένα χέρι βερνίκι για να το αδιαβροχοποιήσω.

  • Στη συνέχεια ο άντρας μου βίδωσε πάνω στο ξύλο τους γάντζους του και την στερέωσε στην αποθήκη.

13 comments:

  1. τι κρίμα που θα μείνει στην αποθήκη....και τι κρίμα που οι άντρες δεν κατανοούν τον καλλιτεχνικό μας οίστρο!!!

    ReplyDelete
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕΣ ΤΗΝ ΣΑΝΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!

    ReplyDelete
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ReplyDelete
  5. Καλησπέρα σας.
    Πολύ ωραία και ιδιαίτερα πρωτότυπη η κρεμαστρούλα!

    ReplyDelete
  6. Δεν νομίζω να χει παράπονο ο καλός σου από το αποτέλεσμα, πολύ όμορφη έγινε η κρεμάστρα!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  7. Δεν μας είπες τελικά του άρεσε? Αν και πιστεύω πως για να σου δώσει την σανίδα ήταν σίγουρος πως θα την φέρεις βόλτα και θα ομορφύνεις την αποθήκη!!!! Φιλάκια

    ReplyDelete
  8. πολύ καλή κωνσταντίνα...
    δικαίωσες πάλι τις προσδοκίες του πλήθους (βλ άντρα)!

    ReplyDelete
  9. τελειααααα!!!!!και μουρατηηηηη μπραβο στα χερακια σου και στο μυαλουδακι σου !!!!!!φιλουσκια!!!!!

    ReplyDelete
  10. Καλό φθινόπωρο να έχουμε. Χαίρομαι που ακούω πως ξεκινάς δουλειά. Είχες κάποιες ανησυχίες όταν άρχιζε το καλοκαίρι. Όλα καλά, μπράβο. Όμορφη η κρεμάστρα σου και το σβήσιμο έγινε πολύ ωραίο. Γιατί να μην ομορφύνουν και λίγο οι αποθηκούλες...

    ReplyDelete
  11. Πάρα πολύ ωραία η κρεμάστρα που έφτιαξες και σίγουρα καθόλου γυναικεία.πέρασα πολύ ωραία στην επίσκεψη μου στο blog σου ...καλή σχολική χρονιά οχι μόνο σε σένα αλλά και στα παιδιά σου...!!!

    ReplyDelete
  12. Πολύ μου αρέσει που εδωσες ζωή σε κάτι που ήταν για πέταμα. Καμμιά φορά οι αποθήκες είναι γεμάτες αριστουργήματα. Ευτυχώς που πέρασα από το μπλογκ σου!

    ReplyDelete
  13. Κωνσταντίνα μου περασα να μάθω νέα σου !!!Τί πολλά έχεις κάνει και πόσο όμορφα!!.Βλέπω ότι άρχισες να ασχολείσαι και με ζωγραφική!!Μπ΄ραβο κοριτσάρα μου! Τα καταφέρνεις θαυμάσια!!!Μου αρέσει που ασχολείσαι με πολλά και διαφορετικά και το κυριότερο ότι εργαζόμενη και με τρία παιδιά και ταπρολαβαίνεις όλα!!Καλό φθινόπωρο!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?