7.1.12

Μικροί μάγειρες εν δράσει...






Ο μεσαίος μου πρίγκιπας με παρακάλεσε την περασμένη εβδομάδα να του πάρω ένα περιοδικό που περιείχε και μία ποδιά μαγειρέματος. Επειδή εμείς δεν αγοράζουμε γενικά περιοδικά, δεν είχα ιδέα τι ζητούσε και όταν πήγα τελικά είχε ήδη εξαντληθεί. 

Δεν είπε τίποτα το αγόρι μου, αλλά την επόμενη φορά που έδινε το περιοδικό το σκούφο, ήμουν πιο προσεκτική και το πρόλαβα.
Σήμερα λοιπόν ο μικρός μου σεφ μαγείρεψε. Έφτιαξε την πρώτη του μακαρονάδα και το φίδι με τα ψωμάκια σχεδόν ολομόναχος!!!!!!! Εγώ μόνο επιτηρούσα, έπλενα και βοηθούσα όταν ξέφευγε λίγο από τη συνταγή!!!! 'Ομως 90% της συνταγής εκτελέστηκε από τον ίδιο τον μικρό μου σεφ. Η επιτυχία ήταν τεράστια και η χαρά του ακόμα μεγαλύτερη... Κι εγώ χάρηκα πολύ, γιατί είναι πολύ όμορφο όταν δίνονται τέτοια ερεθίσματα στα μικρά παιδιά να απελευθερώσουν την φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους. Δείτε λοιπόν

9 comments:

  1. Και εις ανώτερα!! Είναι σημαντικό που το χάρηκε!!

    ReplyDelete
  2. Να κάτι άντρες για σπίτι. Πολύ τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλο.

    ReplyDelete
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΙ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!

    ReplyDelete
  4. Μπράβο του!!! Αντε...να βγει και μια φορά κατι χρήσιμο απ τα τηλεοπτικά παιχνίδια!!! Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν να ξέρει να μαγειρεύει!! Τώρα...τον σκούφο...μάλλον θα το πάρουμε κι εμείς, αν και "ελαφρός" μεγαλύτεροι!!!!

    ReplyDelete
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!!!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Μπράβο σου, αγόρι μου, χρυσοχέρη μου....
    Να σε χαίρεται η μανούλα σου!!!
    Σε φιλώ

    ReplyDelete
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ..ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Τ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΙΑ.

    ReplyDelete
  8. Μπράβο αγορομανούλα που αφήνεις τ'αγόρια στην κουζίνα!Βρε μήπως είναι ο πρώτος μάστερ σεφ τζούνιορ και μας το κρύβεις?Τα ψωμάκια τα ζήλεψα...συνταγή δεν έχει?
    Καλή χρονιά να έχετε με υγεία!

    ReplyDelete
  9. Μπράβο!!!Μπράβο!!! Ξετρελαίνομαι να βλέπω τα μικρούλια στην κουζίνα!! Κι εγώ με τα δικά μου έχουμε τέτοιες απογευματινές εμπνεύσεις!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?