4.5.12

Λύθηκε το πρόβλημα!

Το μικρότερο ζουζουνάκι μου που θέλει να είναι κάθε απόγευμα στο πάρκο

Αφού έσβησα ό,τι μπορούσα να σβήσω, άλλαξα ό,τι μπορούσα ν' αλλάξω, νευρίασα όσο μπορούσα να νευριάσω, τελικά το πρόβλημα μάλλον λύθηκε και σταμάτησε να με καταδεικνύει η γοογλε ως κακόβουλη και απαγορευμένη.

Τον τελευταίο καιρό σας έχω παραμελήσει για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ας αρχίσω με το πρώτο που είναι η δουλειά. Δουλεύω απίστευτες ώρες στον υπολογιστή για να φτιάχνω διδακτικό υλικό για τα μαθήματά μου και να ενημερώνω και τα εκπαιδευτικά μου μπλογκ καθημερινά. Έτσι, έχω να μπω στο εργαστήριό μου... από πριν το Πάσχα!!!!! Και το χειρότερο είναι ότι δεν με φωνάζουν οι καμβάδες μου, οι στόκοι μου, τα όμορφα πινέλα μου ή η σέγα και το φλόγιστρό μου... Ελπίζω να είναι παροδικό, γιατί και σχολείο σχολείο σχολείο... αμάν πια... Κόλλησα όμως τώρα είναι αλήθεια.

Ήρθε και η Άνοιξη και πήγαμε και εκδρομές με το σχολείο (πάλι...), πράγμα που μου πήρε όλη την ενέργεια και τη διάθεση για δημιουργία. Είχα διάθεση μόνο για σουρτούκι. (ντρέπομαι...) Πήγαμε εκπαιδευτικές εκδρομές στην Έδεσσα και στις Κυδωνιές, όπου κάτσαμε σχεδόν όλη μέρα και χαρήκαμε τον ήλιο.
Υπέροχα τα νερά της Έδεσσας. Πηγή ζωής και ευεξίας. Ήταν από τις πιο όμορφες μέρες που πέρασαν.


Ο οδηγός του πουλμαν δεν ήξερε που να μας πάει. Ευτυχώς είχε και πινακίδες, γιατί αλλιώς θα μας παρατούσε σίγουρα έξω απο την Έδεσσα!!!


Τα παιδιά λάτρεψαν τους καταρράκτες και έσπευσαν να χωθούν κάτω από τη μασχάλη του καταρράκτη... Απλά υπέροχα...


Ο εκπαιδευτικός στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ήταν κατατοπιστικότατος στις πληροφορίες που έδωσε στην ομάδα. Τους κέντρισε το ενδιαφέρον...


Ο νερόμυλος. Εργαλείο απαραίτητο κάποτε, παροπλισμένο σήμερα... Κρίμα γιατί ήταν ενα πολύ επιβλητικό μηχάνημα που κινούνταν αποκλειστικά με τη δύναμη του νερού. 
Είχαμε δραστηριότητες στο σχολείο:







Είχα - τι είχα, ΕΧΩ - τον Όλυμπο να σιδερώσω, ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα. Τα παιδιά μου είναι συνέχεια έξω και πρέπει να τα κυνηγώ - τα μικρά όχι τον μεγάλο.  Ευτυχώς εκεί παίρνει το μεγαλύτερο βάρος ο άντρας μου.


Λαχανόκηπος; Ξέχασα να αναφέρω ότι με την Άνοιξη έρχονται και οι εξωτερικές εργασίες. χαχαχα! Κι εκεί αναλώνεται μεγάλο μερος του χρόνου μου.


Διαβάζω κι ένα όμορφο βιβλίο που θέλω να τελειώσω. 

Και τέλος έτρεχα συνέχεια σε γιατρούς εξαιτίας ενός γαστρεντερολογικού έντονου προβλήματος που με βασανίζει από τις 23 ΜΑΡΤΙΟΥ. Δεν βρίσκω δυσυχώς ούτε άκρη ούτε γιατρειά και σίγουρα δεν θα τη γλυτώσω την ενδοσκόπιση εντέρου. Απλά θέλω να πάω πρώτα σε έναν αλλεργιολόγο μήπως και κάτι με πειράζει... Ίδωμεν...
Δεν έχω ξαναπονέσει τόσο πολύ για τόσο μεγάλο διάστημα. Όποια ξέρει αλλεργιολόγους, ανοσολόγους και τεστ δυσανεξίας στη Θεσσαλονίκη, ας μου στείλει μήνυμα!!!!

Αυτά λοιπόν τα λίγα... :) σας ζαλισα... Φιλιά πολλά!!!!

13 comments:

  1. ευτυχως που μπορεσες και το ελυσες το θεμα!! ειχα δει οτι και η Ρενα απ το "δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου' ειχε το ιδιο...ποιος ξερει! αυτα ειναι τα ασχημα απ το διαδυκτιο!! ευχαριστω για την ομορφη βολτα με τις φωτογραφιες σου!! χιαρετισματα πολλα, αννε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι, Αννα, είναι επικίνδυνο το διαδίκτυο. Τέλος καλό΄όλα καλά!

      Delete
  2. Που είσαι βρε Κωνσταντίνα μου;Αλλά τι ρωτάω,εκδρομή!!Περαστικά σ'εσένα και..... στο μπλογκοσπιτάκι σου.Θα δεις τις αναρτήσεις μου τι κάναμε!!!Δεν έχω νύχια καθόλου....σε λίγο δεν θα'χω ούτε δάχτυλα!!Δυστυχώς δεν έχω κανένα γνωστό, απ'τους γιατρούς που ζητάς.
    Φιλάκια πολλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ζηλεύω για τη δημιουργικότητά σου, αλλά κωλύωμαι....Φιλάκια!!! Είδα η έκθεση ξεκινά σε 2 βδομάδες...

      Delete
  3. Κωνσταντίνα μου τέλος καλό όλα καλά! Μόνο να σου πω πως όταν κάποιος καταγγείλει ένα ιστολόγιο κι αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αν πατήσεις επάνω στην μπάρα που λέει ''κατάχρηση περιεχομένου''η google είναι υποχρεωμένη να ελέγξει το περιεχόμενο...Και κατά λάθος μπορεί να γίνει από κάποιον αλλά και για πλάκα...Μόλις το ελέγξει το επαναφέρει μόνη της...δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε νομίζω...Πολλοί αφαιρούν αυτή την μπάρα για να αποφύγουν όσο γίνεται κάτι τέτοιο...Κι εγώ την έχω αφαιρέσει...δεν θυμάμαι πως αλλά αν θέλεις θα ψάξω και θα σου πω...Όμορφες οι δραστηριότητές σας...Εύχομαι σύντομα να βρεις την αιτία της ταλαιπωρίας σου και να απαλλαχθείς από τον πόνο...Τα φιλιά μου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω αυτό με την μπάρα... Ευχαριστώ και για τις ευχές... Φιλιά

      Delete
  4. Nα είσαι καλά και να περνάς έτσι όμορφα με τα παιδιά και τους μαθητές σου. Εύχομαι να λυθεί γρήγορα το πρόβλημά σου. Φιλάκια.

    ReplyDelete
  5. Κωνσταντίνα περαστικά σου... Έχω ακούσει για μια διατροφολόγο ...αφού σου κάνει το τέστ για να δείς σε ποιές τροφές έχεις δυσανεξία....έχει ένα μηχάνημα με το οποίο,(όπως μου είπανε..δεν έχω προσωπική πείρα)βρίσκει το πρόβλημά σου και το αποκαθιστά....κι`όλο αυτό χωρίς να σε αγγίζει τίποτα.. με συχνότητες.Βιοσυντονισμός-Βιοενέργεια λέγεται ...Μπορείς να το ψάξεις στο διαδίκτυο...Έχω και εγώ ραντεβού σε 10 μέρες..αν σ`ενδιαφέρει έχω τηλ. Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μ'ενδιαφέρει λέει!!!! Είναι ακριβά;;; Εσύ γιατί θα πας;

      Delete
  6. οτι και να νε θα λυθει κοριτσι..να περνας καλα..κουκλος ο γιοκα σου..ομορφη βδομαδα..σε φιλω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ ευχαριστώ Μαράκι... Όμορφη εβδομάδα και σε σένα!

      Delete
  7. Περαστικά σου και καλό κουράγιο με το πρόβλημα υγείας...Τι όμορφες εικόνες εκδρομής.Η Εδεσσα ήταν ο απόλυτος προορισμός στις σχολικές εκδρομές μας...τι μυ θύμησες!!! Τι όμορφα που κάνετε δραστηριότητες στο σχολείο και γεμίζεται με τέλειες εικόνες και αναμνήσεις τα παιδιά!!!! Να είσαι καλά...και για το μπέρδεμα στο blog...τι να πω! και εγώ τα ίδια, αλλά πάει, πέρασε κι αυτό!! Φιλιά και καλημέρες...

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?