30.5.12

Βραχιολάκι κόκκινο

Σήμερα ήταν σαν Κυριακή!! Και τα τρία παιδιά δεν είχαν σχολείο, και ο μπαμπάς δεν είχε σχολείο και ... ούτε η μαμά είχε σχολείο!!!!! Τα σχολεία μας ήταν κλειστά!! Το δικό μου όχι δηλαδή, αλλά είχα κενό για διόρθωση γραπτών.


Το πρωί, όταν η οικογένεια κοιμόταν, διόρθωσα όλα τα γραπτά μου και μετά άρχισα να μαγειρεύωωω. Πάντα έτσι κάνω όταν είμαι σπίτι. Μαγειρεύω. Έκανα σπανακοτυρόπιτα, γεμιστά με μανιτάρια και σουτζουκάκια σμυρναίικα. Κάθε βράδυ λέω, ότι θα προσέχω την άλλη μέρα, αλλά πάντα παρασύρομαι. Α! Έκανα και παγωτό σοκολάτα. Με το φαί και τις κορτιζόνες μου, θα πρηστώ και θα γίνει το πρόσωπό μου σαν μπαλόνι (όχι ότι δεν είναι και από φυσικού του, χαχαχα!!!)

Το μεσημέρι άνοιξα το καινούργιο μου πολυεργαλείο της dr....l. Το αγόρασα χτες, αλλά μόλις σήμερα άρχισα να το περιεργάζομαι. Αύριο ή μεθαύριο θα δω και το dvd που περιλαμβάνεται, και μετάάάαά.... Ποιος με πιάνει... χαχαχαχαχα!!!!

Έφτιαξα διάφορα πραγματάκια. Ένα από αυτά είναι αυτό το κόκκινο βραχιολάκι. Η χάντρα είναι αρκετά μεγάλη και κεραμεική. Εύθραυστη δηλαδή. Είχα βάλει πέρσυ σε δερμάτινες παντόφλες και σε μία βδομάδα λείπαν όλα τα πέταλα... χαχαχα!!! Από τη μία πλευρά το δένω με τετραπλό δερματάκι κι από την άλλη με κατράμι αλυσίδα!!! Κρίκους, δεσίματα τα πέρασα με μαύρη πατίνα για να δέσουν. Από την τρύπα στη μέση του λουλουδιού περνάει ένα κομμάτι μπέρμπερι κορδέλα....


16 comments:

  1. τώρα με τις σχολικές περιγραφές μου ματώνεις την καρδούλα μου!χαχα!το βραχιολάκι super!παρακαλώ πολύ όχι πλακες με την κορτιζόνη!να προσέχεις την διατροφή είσαι τόσο νέα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο για τη διατροφή. Πρέπει να δουλέψω πάνω σ'αυτό. Δεν είναι κι εύκολο όμως....
      Εμείς χαιρόμαστε όταν δεν έχουμε σχολείο... χαχαχα συνήθως....
      Φιλιά Δέσποινα, καλές δημιουργίες!!

      Delete
  2. Είναι τέλειο το βραχιολάκι!! Και η περιγραφή του ακόμη πιο τέλεια!! Κατράμι αλυσίδα! χιχι! Μου άρεσε πάρα πολύ!! Καλό βράδυ να έχεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλό βράδυ και σε σένα.... :)))

      Delete
  3. Καλημέρα Κωνσταντίνα! Απ' ότι κατάλαβα τα περισσότερα σχολεία έμειναν κλειστά χτες. Αυτό που δεν κατάλαβα και χρειάστηκε να διαβάσω πολλές φορές ήταν το πόσα φαγητά ετοίμασες! Πρέπει να 'σαι και πολύ νοικοκυρά!...και με τρία παιδιά!...και εργαζόμενη!...και προλαβαίνεις και το blog!...Εύγε!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα!!! Όχι. Δεν είμαι και πολύ νοικοκυρά. Μ'αρέσει να κα΄νω πράγματα δημιουργικά, αλλά λατρεύω και το χάος!!! Στην κυριολεξία! Τα παιδιά μου, δηλαδή η οικογένειά μου, είναι η μοναδική μου πυξίδα στην ζωή και ο υπολογιστή είναι η αρρώστεια μου!!!!
      Φιλιαάάάα Χριστινάκι!!

      Delete
  4. Α! ξέχασα να αναφέρω και τα κοσμήματα!...είμαι σίγουρη πως ξεχνάω κι άλλα...

    ReplyDelete
  5. Kαλημέρα Κωνσταντίνα.Τι περίσσεψε να μας φέρεις σήμερα;
    Το βραχιόλι φαίνεται απλό,αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό!!!!
    Για ωραίες καλοκαιρινές εμφανήσεις!!!(αν έρθουν....)
    Φιλάκια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά και θα έρθουν. Εμείς σαν όμορφες χρεοκοπημένες θα γυρνάμε με σφυρήλατα βραχιόλια ακουα μαρίν και θα το παίζουμε γυναίκες του Άκη... Χαχαχαχαχα!!!!!!
      Αχ, ας είμαστε καλά και όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες. Φιλάκια. Ενημέρωσέ με για γυναικότσαρκα!!

      Delete
  6. ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ. Λατρεύω το κόκκινο!!

      Delete
  7. Μήπως να έκανες και καμιά μαγειρική ανάρτηση με τόσο καλούδια που μαγείρεψες Κωνσταντίνα;
    Το βραχιόλι σου, εντυπωσιακό.
    Μου άρεσε και η καρτούλα.
    Αληθινά λογάκια.
    Ειλικρινά, είσαι στις σκέψεις μου.
    Φιλιά πολλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στέλλα μου, που και που κάνω και καμμιά μαγειρική ανάρτηση, μια και το μπκλογκ μου φιλοδοξεί να είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Δεν είμαι ζωγράφος, κεραμίστρια, αργυροχόός ή ότι άλλο. Είμαι η Κωνσταντίνα με όλες τις πτυχές της... Φιλιά. Χαίρομαι όταν ταιριάζουμε.

      Delete
  8. Κωνσταντίνα είσαι χρυσοχέρα!!
    Εκανες τόσα πολλά πράγματα!!!
    Και οι μαγειρικές σου δημιουργίες ήταν και μπελαλίδικες, μπράβο που τα πρόλαβες όλα!
    Το βραχιολάκι πανέμορφο!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλενα μου, ευχαριστώ πολύ... Καληνύχτα

      Delete
  9. Superbe !
    Bon week-end.
    Anna

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?