6.6.12

Βραχιόλια

Ωωωωωωω! Τι ήταν αυτό πάλι μεσημεριάτικα! Εκεί που είχα τελειώσει μόλις την παρούσα ανάρτηση, μου βγάζει ανακοίνωση ότι το ιστολόγιό μου ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ! Έτσι στα ξαφνικά. Ασυνήθιστη λέει δραστηριότητα! Έπαθα πλάκα... Χρησιμοποίησα τη λέξη "παλιοκρίση" λίγο παρακάτω. Θα δείτε. Λέτε αυτό; Να είναι τόσο ευαίσθητο το διαδίκτυο; Βρε μπες από δω, μπες από κει... Τίποτα. Τα νεύρα μου φιορδ!!! Τελικά μου ζήτησε η γοογλε το κινητό μου και μου έστειλε μετά από ώρα έναν κωδικό επαλήθευσης και μου το  ξαναέβαλε σε λειτουργία! Ουφ!!! Τρελάθηκα. Τελικά θα πρέπει πριν από κάθε ανάρτηση να κάνω μπακαπ.....

Αυτές τις μέρες που δεν έχω μαθήματα να διαβάσω και δρομολόγια να κάνω με τα παιδιά, μπορώ επιτέλους να ασχοληθώ με ό,τι μου αρέσει. Μαγειρεύω, διαβάζω, κάνω βόλτες, σκαλίζω τον λαχανόκηπό μου, ξεραίνω βότανα, φτιάχνω λικέρ, ζωγραφίζω και κάνω κοσμήματα. Κάποιοι με βλέπουν σίγουρα για τρελή, αλλά εγώ είμαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη παρά ποτέ. Τελικά ο καθένας έχει τον προσωπικό του παράδεισο. Αν δεν ήταν και η παλιοκρίση και αυτή η έλλειψη ασφάλειας και προοπτικής που υπάρχει, τίποτα δεν θα με στενοχωρούσε. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και να γίνουμε λίγο όπως παλιά. Λίγο πιο ανέμελοι και λίγο πιο ασφαλείς. Εν πάσει περιπτώσει...

Πήγα λοιπόν χτες στο χαντράδικο να ψωνίσω υλικά για βραχιόλια και αποφάσισα να πάρω αυτό το πολύ χοντρό δέρμα για να φτιάξω λίγο πιο "επίσημα" καλοκαιρινά βραχιόλια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια υπέρβαση για μένα.
Το υλικό  αυτό είναι αρκετά ακριβό, αλλά υπέροχο! Πήρα σε άσπρο, σε δερματί ανοιχτό και σε κονιάκ... Τα κλεισίματα βαριά και μαγνητικά, επίσης πολύ πολύ ακριβά, όπως και τα περάσματα. Τέλος πάντων. Σε σχέση με άλλα βραχιόλια το κόστος ήταν αρκετά ανεβασμένο. Το αποτέλεσμα όμως ήταν πανέμορφο!!!

Κόλλησα τους ακροδέκτες με εποξική και τα άφησα να στεγνώσουν. Ακόμα δεν έκανα έλεγχο ανθεκτικότητας. Περιμένω να στεγνώσουν καλά.


Τέλος έφτιαξα ένα σετάκι με καφέ πλακέ σιλικόνη, απ' αυτά που μ'αρέσουν πολύ. Το κούμπωμα πολύτιμο, πανάκριβο (χαχαχα) και μαγνητικό!!! Σο δαχτυλίδι κρέμονται από τη μία πλευρά πατουσίτσες. Στο βραχιόλι μία μεταλλική νεκροκεφαλή και ένα σήμα ειρήνης. 

Σας φιλώ και σας εύχομαι μια ευτυχισμένη μέρα!!!!!


29 comments:

  1. Πάρα πολύ όμορφα τα βραχιόλια σου και εντυπωσιακά!Φιλιά και καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ.. Καλή συνέχεια και σε σένα!

      Delete
  2. Είναι πολύ πολύ όμορφα... φαίνονται πως είναι ακριβά. Τα αξίζουν όμως τα λεφτά τους!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι εντάξει, αλλά ψιλοσοκαρίστηκα με το κόστος... χαχαχα!!! Είναι πράγματι πολύ όμορφα....

      Delete
  3. Πολύ όμορφα και μοδάτα! Σε φιλώ.

    ReplyDelete
  4. Φαντάζομαι την τρομάρα σου!
    Ούτε που τολμώ να σκεφτώ να μου συμβεί κάτι τέτοιο.
    Πολλές φορές όταν πάω να συνδεθώ στο blog μου, η Google μου ζητάει αριθμό κινητού και δεν το δίνω.
    Λες να πρέπει να το δώσω την επόμενη φορά??

    Τα βραχιολάκια αυτού του στυλ έχουν γίνει πολύ της μόδας, είναι πανέμορφα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ κι εγώ δεν το έδινα αλλά σήμερα μου το ζήτησε δυο φορές, δεν το έδωσα, και μετά μου λέει "Λυπούμαστε το ιστολόγιο αυτό καταργήθηκε και η διεύθυνση δεν θα διατεθεί σε άλλους" Πολύ τσατίστηκα... Τόσος κόπος κάθιε μέρα και να σου το σβήσει έτσι;;

      Delete
  5. Πανέμορφα είναι!! Το χοντρό δέρμα μου αρέσει πάρα πολύ! Τα βραχιόλια που γίνονται μ' αυτό είναι πανέμορφα!! Εύχομαι η Google να μη σου ξανακάνει άλλα τέτοια!! Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακόμη εμένα! Πάλι καλά.. Καλό βράδυ να έχεις!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!! Ποπο τι ήταν αυτό που έγινε;; Ακόμα δεν το πιστεύω. Πάλια καλά που αποκαταστάθηκε σ'ένα μεσημέρι... Καλό βράδυ!!!

      Delete
  6. Πολύ όμορφα και ιδιαίτερα, Κωνσταντίνα! Το δέρμα και γενικά τα φυσικά υλικά είναι η αδυναμία μου στα κοσμήματα. Η σιλικόνη και το καουτσούκ ομολογώ πως δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, παρά μόνο για παιδικά βραχιολάκια. Προτιμώ να έχω δυο-τρία όπως τα θέλω κι ας είναι ακριβά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι είναι πιο όμορφα από τη σιλικόνη εννοείται. Αλλά και η σιλικόνη είναι πολύπλευτό υλικό. Ειδικά για το καλοκαίρι που μπαίνεις και στη θάλασσα... Κι εγώ τώρα έχω 3.. :)

      Delete
  7. Πανέμορφα όλα!!Μέσα από την λιτότητά τους αναδεικνύεται μια όχι κραυγαλέα αρχοντιά!!!Φιλάκια !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επανήλθα να ρωτήσω ,το μπακάπ πρέπει να το κάνουμε πριν την νέα ανάρτηση ή μετά???

      Delete
    2. Το ίδιο είναι. Μάλλον μετά... Ξέρω εγώ; Και τι χώρο πιάνουν άραγε τα μπακαπς στο σκληρό μας δίσκο, αν κάνουμε 2 φορές την εβδομάδα;;; Εγώ πανικοβλήθηκα πολύ σήμερα... Μα τόόόσος κόπος να πάει χαμένος;;;

      Delete
  8. Κωνσταντίνα είναι όλα τους πολύ όμορφα! Μ' αρέσει το λιτό τους στυλ και το χρώμα που επέλεξες στο δέρμα και τα στοιχεία με τα οποία τα διακόσμησες. Επίσης πολύ μου αρέσει και της τελευταίας φωτογραφίας το κούμπωμα είναι πολύ ιδιαίτερο!!!Όντως είναι πολύ στην μόδα τα συγκεκριμένα βραχιόλια και ακόμη δεν έχουν πάρα πολύ γνωστά! Ρίξε μια ματιά αν θέλεις και σ' αυτά που έχω φτιάξει στο blog μου να μου πεις και την γνώμη σου (http://exairetico.blogspot.gr/2012/05/blog-post_10.html & http://exairetico.blogspot.gr/2012/05/blog-post_04.html :) Οι επιλογές στα χρώματα και τα στοιχεία είναι πάρα πολλές, αλλά δυστυχώς θέλει πολλά χρήματα να διαθέσεις! Όσον αφορά το blog, χρειάζεται δυστυχώς τακτικά back up, γιατί όταν είμαστε φιλοξενούμενοι κάπου δωρεάν (Google), τίποτα δεν μας εξασφαλίζει, μπορεί κάποια στιγμή να μας κλειδώσουν εκτός ή στην χειρότερη να μας κλείσουν :( Αλλά πιστεύω ότι η Google είναι αρκετά αξιόπιστη! Το full back up του blog που μπορείς να κάνεις, δεν πιάνει πολύ χώρο!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!! Φαίνεται ότι είσαι επαγγελματίας... :) Καταπληκτικά όλα μα όλα τα βραχιόλια σου!!
      Καλή συνέχεια...

      Delete
  9. Πολύ όμορφα!... Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το blog σου....Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς Χρυσούλα μου. Είναι σαν ημερολόγιο τόσο καιρό τώρα... Θα μου ήταν δύσκολο να το χάσω έτσι.... Φιλιά

      Delete
  10. Μες στη μόδα είσαι!!!!Δεν κρατήθηκες τα 'πιασες κι αυτά!!!Φιλιά.

    ReplyDelete
  11. Χθές πήγα δυο φορές να σε επικεφτώ και είδα οτι, λυπούνταν αλλά δεν υπήρχε αυτό το ιστολόγιο και μπλα, μπλα, τα ξέρεις.
    Ωχ αμάν λεω, τί έγινε εδώ;
    Φαντάζομαι την ταραχή σου!!
    Τέλος καλό, όλα καλα.
    Τα βραχιόλια σου υπέροχα για ακόμη μια φορά.
    Φιλιά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ταραχή; Φιορδ τα νεύρα μου!! Μα έτσι στα καλά καθούμενα;;;; Να είσαι καλά Στέλλα μου!

      Delete
  12. ΠΟλύ όμορφα τα βραχιόλια σου! Αμάν τι θα πάθαινες παραλίγο! Θα κάνω και εγώ backup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. backup! backup! Μην το αφήνεις;;; Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι, όπως θα έλεγε και ο Οβελίξ...

      Delete
  13. αχ είναι πάρα πολύ ωραία τα βραχιολάκια σου .http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α ευχαριστώ. Και τα νυχάκια σου όμως είναι πολύ όμορφα!! :)))

      Delete
  14. Κωνσταντίνα μου!!! Παραλίγο ατύχημα!!! Ευτυχώς όμως σώθηκε το σπιτάκι σου!!! Τα βραχιολάκια σου είναι πανέμορφα και απ'ότι διαπιστώνω φοριούνται πολύ φέτος αυτά!!! Μπράβο σου κοριτσάκι μου!!! Σε φιλώ και μην ξεχνάς να κάνεις backup!!!

    ReplyDelete
  15. Πολύ όμορφα!!! Μπράβο!!! Φιλιά

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?