7.7.12

frozen banana




Για σήμερα κερνάω παγωμένη απόλαυση, η οποία δεν δημιουργεί μεγάλες ενοχές! (Εντάξει, ενοχές πάντα, αλλά λιγότερο από  άλλες φορές γιατί είναι απλά ένα φρούτο! :))

Μπανάνα βουτηγμένη σε λιωμένη κουβερτούρα, πασπαλισμένη με τριμμένο ινδοκάρυδο και  φιστίκι Αιγίνης!!! Πιο κρύο από παγωτό... 

Η διαδικασία πανεύκολη. Κόβουμε τη μπανάνα σε κομμάτια (κατά βούληση) και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα ή αν θέλουμε σε λιωμένη σοκολάτα γάλακτος. Τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και φιστίκι Αιγίνης. Καταψύχουμε 3-4 ώρες.

Επειδή το φρούτο παγώνει περισσότερο από το κοινό παγωτό, όταν το σερβίρουμε, το αφήνουμε 5 λεπτά να ξεπαγώσει λίγο, πράγμα που έτσι κι αλλιώς κάνω και με το παγωτό, για να μην είναι σαν τούβλο....

7 comments:

  1. θα μας τρελλάνεις με τις νοστιμιές σου!!!!

    ReplyDelete
  2. Τέλεια ιδέα!!
    Δροσερή, σοκολατένια και νόστιμη!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  3. Πρέπει να είναι πολύ γευστικό και δροσερό γλυκάκι!...
    Καλό Σαββατοκύριακο Κωνσταντίνα!

    ReplyDelete
  4. φανταστικη ιδεα!δε το χα σκεφτει ποτε..κ λογικα μπορει να γινει κ με αλλα φρουτα εε??

    ReplyDelete
  5. ωραία ιδέα φιλενάδα θα την δοκιμάσω τυχαίνει να έχω κ όλα τα υλικά στο σπίτι φιλάκια!!!

    ReplyDelete

Jewellry

Crafts for kids

What are we eating today?