Ένα κρεμαστό για το λαιμό φτιαγμένο από αλπακά 1 χιλιοστού. Είναι η δεύτερη απόπειρα για κόλληση. Το χρώμα είναι με σμάλτο και υγρό γυαλί. Ούτε αυτό είναι ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικο, ωστόσο επειδή νομίζω πως φέτος τα Χριστούγεννα μόνο αγάπη θα μπορέσουμε να χαρίσουμε ο ένας στον άλλον, οι καρδιές είναι αρκετά επίκαιρες....
Debgoud, είναι δυο ίδιες καρδιές. Στην δεύτερη, την επάνω, κόβεις με το πριόνι τις κοιλότητες, μετά τα κολλάς μεταξύ τους και μετά τα γεμίζεις με χρώμα.
Νάσια, δεν μπορώ να πω ότι τα μέταλλα τα βρίσκω και εύκολα, αλλά ευελπιστώ ότι θα τους πάρω με τον καιρό τον αέρα. Ίδωμεν...
Κοιτα τώρα Κωνσταντίνα εγώ ως είδικός επι της κόλησης έχω να σου πω οτι είναι πολύ καλή για δευτερη προσπάθεια !!!!Και το σχέδιο σου είναι πολύ όμορφο, όσο για την αγάπη μας ναι είναι το καλύτερο δώρο!!!
Special K Bars
-
Show of hands… who’s ready for Christmas? I don’t mean ready, ready. I
mean ready for the fun to begin? I am! I love, love, love Christmas time.
But...
Χριστουγεννιάτικα στολίδια από θήκες για cupcakes!
-
Την περίοδο των Χριστουγέννων με πιάνει δημιουργικός οίστρος! Χαζεύω
ατελείωτες ώρες στο internet, φτιάχνω boards με κατασκευές στο Pinterest
και μετά φα...
Free Printable Egyptian Symbol Egyptian Motifs
-
Take a look at my free and printable egyptian symbol and motif collection.
Find an excellent free and printable egyptian patterns and egyptian motifs
for a...
Πέρκα με λαχανάκια Βρυξελλών και κάπαρη
-
Προκειμένου να συνδυάσω βόλτα και φαγητό αγόρασα ένα φιλέτο πέρκας και
έφυγα.
Στην επιστροφή σκεφτόμουν τι να κάνω στα γρήγορα. Άνοιξα το ψυγείο και είδ...
Golden Beet Salad
-
This Golden Beet Salad with pistachios and creamy goat cheese is a simple
side dish salad that’s as delicious as it looks! Golden Beet Salad A great
side d...
Νηστίσιμη "μουσταρδομαγιονέζα" με αβοκάντο
-
Με την πρώτη κουταλιά απ' αυτό το σούπερ κρεμώδες, υγιεινό, σπιτικό άλειμμα
τύπου μαγιονέζα θα ξετρελαθείς! Αν θέλεις την άποψή μου με αυτή τη σπιτική
μ...
Φιλετάκια με Λαχανικά στη Χύτρα
-
[image: Φιλετάκια με Λαχανικά στη Χύτρα]
Ζουμερά τρυφερά πεντανόστημα και ακαταμάχητα Μοσχαρίσια Φιλετάκια "όλα σε
ένα"!
Στις συνταγές, όπως αυτήν εδώ, με ...
Μουσακάς με χειμωνιάτικες ρίζες
-
Υλικά
*Για τα λαχανικά*
6 μέτριες πατάτες καθαρισμένες κομμένες σε φέτες
2 μεγάλες γλυκοπατάτες καθαρισμένες κομμένες σε φέτες
Μια μεγάλη σελινό...
Πώς φτιάχνουμε ξινολάχανο
-
Το ξινολάχανο είναι μια τροφή-υπερτροφή. Περιέχει, προβιοτικά, είναι
πλούσιο σε πεπτικά ένζυμα, περιέχει βιταμίνη C και Κ2, περιέχει κάλιο,
μαγνήσιο, σίδηρ...
Αλμυρή Γερμανική Τηγανίτα/Savory Dutch Baby
-
*Αλμυρή Γερμανική Τηγανίτα/Savory Dutch Baby*
Το "Dutch baby” είναι ένας είδος μεγάλης τηγανίτας που μοιάζει με πανκέικ
φούρνου και συνήθως σερβίρεται...
Σαλάτα καπρέζε με κοτόπουλο
-
Η σαλάτα καπρέζε με κοτόπουλο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή της
εμβληματικής ιταλικής σαλάτας. Είναι καλοκαιρινή και πληθωρική, πλούσια σε
γεύσεις και χ...
Greens and Grains (Yeşil Yapraklılar ve Tahıllar)
-
We're transforming a Turkish classic: In Turkey, a traditional winter
favorite is spinach cooked with onions, peppers, or tomato paste, and
served wit...
Φανουρόπιτα – δεν τρίβεται και δεν λασπώνει!
-
Θα μου πείτε… κι άλλη συνταγή για φανουρόπιτα; Η φανουρόπιτα είναι ένα κέικ
που λατρεύω, θεωρώ πως είναι πεντανόστιμο και πανεύκολο γλυκό για όλες τις...
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
-
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
*ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ - ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ*
*Μεγάλο σοκολατένιο αυγό με διακόσμηση ,*
*Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα υ...
Μαχλεπένιο σταφιδόψωμο
-
Στο προηγούμενο post σας έγραψα για το ψωμί με τα καρύδια, νόστιμο όσο δεν
παίρνει και με μια γρήγορη μα πάρα πολύ γρήγορη παρασκευή. Οι πειραματισμοί
μου ...
Η πατατοσαλάτα της Λίζας
-
*(ή πως να αξιοποιήσετε τα πασχαλινά αυγά που σας περίσσεψαν)*
Χρόνια Πολλά φίλοι μας, Χριστός Ανέστη!
Ελπίζουμε να περάσατε πολύ όμορφα τις ημέρες του Πάσ...
Μπάρες βρώμης χωρίς ζάχαρη, με γεύση τσουρέκι
-
Ενώ το *τσουρέκι* μου αρέσει *πολύ*, *αποφεύγω* να *φτιάχνω* μιας και
γνωρίζω *εκ των προτέρων,* ότι *δε* θα καταφέρω να δημιουργήσω το τέλεια
*αφράτο*,...
Αγκινάρες (βλαστός) τουρσί
-
Καλησπέρα σας! Ζούμε μεγάλες στιγμές, θα ποστάρω συνταγούλα! Για να βλέπω
πυροτεχνήματα!!!! Επανέρχομαι με ένα γρήγορο και ιδιαίτερο ελαφρύ τουρσί
αγκινάρ...
Πρόσθετα τροφίμων - αριθμοί Ε
-
Photo by Mat Brown from Pexels link - Μη το φάς, έχει Ε!Η αναγραφή των
πρόσθετων ουσιών στην ετικέτα ενός τροφίμου, είτε είναι με την επιστημονική
ονομασία...
ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ
-
Το Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) Όσοι δεν είμαστε τυχεροί να το
απολαύσουμε από κοντά, ας δούμε μερικές φωτογραφίες για να γεμίζει χρώμα η
ψυχή μας.
...
Τυροκριτσίνια
-
Ένα υπέροχο σνακ για μικρούς και μεγάλους, κριτσίνια με τυρί ! Τρώγονται
ζεστά ή κρύα. Το μειονέκτημά τους είναι ότι τελειώνουν γρήγορα και ότι δεν
μένει ...
Κουραμπιέδες
-
Όπως σας είχα υποσχεθεί, σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή από
κουραμπιέδες που έφτιαξα φέτος και πραγματικά μας ενθουσίασαν. Οι
κουραμπιέδες δεν είναι...
Ευτυχισμένες γιορτές!
-
Καλές γιορτές! Ευτυχισμένες, χαρούμενες, με υγεία!
Περίμενα αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων σαν μικρό παιδί!
Ήρθε η ώρα να βρεθώ με τα παιδιά μου! Η χαρ...
Light επιλογές … από την ταβέρνα έως το Μεξικάνικο
-
Θέλετε να βγείτε για φαγητό και φοβάστε πως θα χάσετε τον έλεγχο; Μπορείτε
να ελέγξετε τις θερμίδες της ελληνικής κουζίνας, αλλά εκείνο το ιταλικό
είναι α...
Η Stray Care στο ''ΓΚΡΙ ΚΤΙΡΙΟ''
-
Η Stray Care στο ‘’Γκρι Κτίριο’’Στο Μοναστηράκι στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης
(επί των οδών Βασιλικής 2, Παναγή Σκουζέ & Λιμπονά 2)Σαββάτο 30 & Κυριακή
31 Μαρ...
-
*Καλησπέρα σε όλους ! ! !*
*Όπως θα έχετε δεί έχω πολύ καιρό να δημοσιεύσω, νέα ανάρτηση... Δυστυχώς
έχω κάποιο πρόβλημα με το blog και δεν ξέρω άν ή πότε...
Φτιάξτε Σπιτική Κέτσαπ!
-
Ήρθε η ώρα της.. Σπιτικής Κέτσαπ! Είναι πανεύκολη και θα ετυπωσιαστείτε από
το αποτέλεσμα, δεν είναι μια απλή σάλτσα ντομάτας αλλά η καλύτερη συνταγή
για κ...
Πολύχρωμες Σαλάτες σε βαζάκι πάνε βόλτα
-
Πριν 2-3 μήνες (;...νομίζω) είδα μια νέα "μόδα" σε κάποιο αμερικάνικο
μπλογκ μαγειρικής που με ενθουσίασε: Σαλάτα σε βαζάκι!
Σκοπός είναι να φτιάξεις τη...
Πολυ ομορφο!!!
ReplyDeleteΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.
ReplyDeleteΠροσωπικά το βρίσκω τέλειο!!!!(πώς τις κάνεις τις κοιλότητες που γεμίζεις με το χρώμα;)
ReplyDeleteDebgoud, είναι δυο ίδιες καρδιές. Στην δεύτερη, την επάνω, κόβεις με το πριόνι τις κοιλότητες, μετά τα κολλάς μεταξύ τους και μετά τα γεμίζεις με χρώμα.
ReplyDeleteΝάσια, δεν μπορώ να πω ότι τα μέταλλα τα βρίσκω και εύκολα, αλλά ευελπιστώ ότι θα τους πάρω με τον καιρό τον αέρα. Ίδωμεν...
Μαριάννα, ευχαριστώ...
Ιδιαίτερες και ξεχωριστές οι δημιουργίες σου!!
ReplyDeleteΚαλώς σε βρήκα!!
Κοιτα τώρα Κωνσταντίνα εγώ ως είδικός επι της κόλησης έχω να σου πω οτι είναι πολύ καλή για δευτερη προσπάθεια !!!!Και το σχέδιο σου είναι πολύ όμορφο, όσο για την αγάπη μας ναι είναι το καλύτερο δώρο!!!
ReplyDeleteΕσύ, παιδί μου, βάλθηκες να μας καταπλήξεις με τα μέταλλα του ενός χιλιοστού.... Πώς το κόβεις, θα είναι πολύ δύσκολο ε; Το μενταγιόν φανταστικό!!!!
ReplyDeleteΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ReplyDeleteπολύ ιδιαίτερο!!!μπράβο!!!
ReplyDeleteπολυ ομορφο κοριτσι..μου αρεσαι που ειναι καρδιες..πολλα φιλια
ReplyDeleteΣτις καρδούλες έχω μεγάλη αδυναμία!!!
ReplyDeleteΠολύ όμορφο το μενταγιόν!!!!
Υπεροχες οι καρδιες, και επικαιρες ολο το χρονο.
ReplyDeleteΜου αρέσει πολύ!
ReplyDeleteΤο βαθύ κόκκινο το τονίζει ιδιαίτερα.
Φιλιά!