Υλικά
500 γρ. σπόροι ροδιού
400 μλ βότκα
300 γρ ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας
Σε αποστειρωμένο μεγάλο βάζο με καπάκι που κλείνει αεροστεγώς βάζουμε τους σπόρους, τη ζάχαρη, την κανέλα και τη βότκα. Κλείνουμε και αναμιγνύουμε κουνώντας το βάζο. Αφήνουμε το βάζο σ'ένα ντουλάπι για 4 εβδομάδες. Που και που το κουνάμε για να ανακατεύονται τα υλικά και να γίνει η ζύμωση.
Μετά από 4 εβδομάδες το σουρώνουμε σε καθαρό μπουκάλι.
Nice...
ReplyDeleteHave a great week !
Anna
Μου αρέσει πολύ το λικέρ από ρόδι κι έχω σχεδόν πάντα σπιτικό από τη μανούλα, που το κάνει ακριβώς όπως κι εσύ. Στο δικό σου όμως, ζήλεψα το μπουκαλάκι, Κωνσταντίνα! Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!
ReplyDeleteΚαλό απόγευμα να έχεις :-)